Hey you!

Ben jij opzoek naar een nieuw logo en/of website? Nien design heeft nu speciale aanbiedingen. Door een van onderstaande pakketen te kiezen, krijg jij: 

Wil jij dit ook? Neem dan contact op met Janine van Nien design. Ik help je graag verder met het uitwerken van jouw ideeën! 

Hey you!

Ben jij opzoek naar een nieuw logo en/of website? Nien design heeft nu speciale aanbiedingen. Door een van onderstaande pakketen te kiezen, krijg jij: 

Wil jij dit ook? Neem dan contact op met Janine van Nien design. Ik help je graag verder met het uitwerken van jouw ideeën! 

Mogelijke pakketen

Er zijn momenteel verschillende pakketten tijdelijk in prijs verlaagd. Heb je vragen over de pakketen, bekijk de FAQ’s

Totaalpakket Zilver

Ben je opzoek naar een logo voor je bedrijf met daarbij een passende, goed werkende mobiele website? In het totaal pakket zilver krijg je: 

Jouw eenmalige investering:

€750,- 

Websitepakket Goud

Ben je opzoek naar een website die aansluit bij jouw dienst/product en goed te bezoeken is vanaf een mobiel apparaat? Bij het websitepakket goud krijg je: 

Jouw eenmalige investering:

€750,- 

Logopakket Goud

Als je het logo pakket Goud afneemt kan je verwachten dat je aan het eind van het traject een logo hebt waar je trots op bent. In het pakket zit:

Jouw eenmalige investering:

€500,- 

Social media-pakket

Ben je opzoek naar een template wat je per social post kan invullen met het onderwerp van die keer? Het social media pakket is een goede start voor een consistente feed. Aan het einde van het traject ontvang je: 

Jouw eenmalige investering:

€350,- 

"Janine heeft veel ervaring met ontwerpen en is erg creatief ingesteld. Dit is terug te zien in haar uiteenlopende werk. Ze levert snel producten op en communiceert goed wanneer verduidelijking van de briefing nodig is. Bovendien kijkt ze met een kritisch oog naar de inhoud van de visuals en denkt ze mee met de klant. Dit maakt de samenwerking erg fijn. Een bijkomend voordeel voor solvo: ze heeft ervaring met medische visuals. Al met al hebben we een zeer fijne samenwerking ervaren." - redactie Solvo
Redactie Solvo
Juli 2020
"Janine is een zeer kundige media professional en heeft mij fantastisch geholpen met het professionaliseren van mijn CV. Ik had deze binnen zeer kort termijn nodig en door snelle, goede communicatie was er snel resultaat. Ik ben hier zeer tevreden mee, mede omdat Janine snel mijn visie begreep. Hierdoor heeft zij snel en vakkundig mijn persoonlijkheid kunnen in het CV kunnen verwerken, dat was iets wat ik uiterst belangrijk vond."
Luuk Bolander
Oktober, 2020
"Nien design heeft ons logo voor onze bruiloft gemaakt, na een gezellig en professioneel gesprek een prachtig resultaat gekregen."
Isa en Antoine Pannen
Juni 2020

FAQ | Veel gestelden vragen

Welk pakket het beste bij jou past, ligt helemaal aan jouw wens. Neem contact met mij op, ik adviseer je graag over het beste pakket wat bij jouw situatie past. Samen kiezen we het beste pakket voor jou en jouw organisatie

De gemiddelde oplevertijd voor een website is 2-3 weken. Voor een huisstijl is dat 4 weken. Ik ben wel afhankelijk van feedback en jouw input, dus precieze tijden kunnen fluctueren.  

Buiten deze aanbiedingen bied ik ook andere pakketen of offertes op maat. Neem contact met mij op, samen bespreken we jouw wensen en visie. Op basis daarvan maak ik een offerte op maat! 

Wat leuk dat je een pakket wil afnemen. Vul het bestelformulier in. Na het versturen neem ik binnen 24 uur contact met je op met je op om de details van je bestelling door te nemen en stuur ik je een offerte toe. Na het ontvangen van een getekende offerte ga ik voor je aan de slag!

 

Je leest mijn algemene voorwaarden hier.

Geen probleem! Ik beantwoord graag je vraag. Stuur een mail naar janine@niendesign.nl of bel naar 0643407906.

Janine de Jong van Nien design

Spreek je snel!

Ik ga graag voor je aan de slag! Heb je vragen of wil je een op maat gemaakt voorstel, neem dan contact met mij op.

Liefs,
Janine