Communicatieadvies

Ik denk graag mee met communicatie-uitdagingen. Waar bevindt de doelgroep zich, hoe bereik je hen en hoe verspreid je het beste jouw boodschap? Samen met jou denk ik graag hoe we jouw boodschap het beste kunnen verspreiden aan je (toekomstige) klanten.

Heb je een uitdaging met de interne communicatie, ook dan denk en help ik graag mee! Hoe kan je het beste je werknemers informeren en up to date houden over veranderingen binnen het bedrijf? Samen kijken wij wat er in de strategie van het bedrijf past en hoe dit het beste kunnen gaan vormgeven.

Vrijblijvend kennis maken

Tijdens het eerste gesprek maken we vrijblijvend kennis, waarna je mij je doelen en wensen van je bedrijf, en daarnaast vertelt over je huidige communicatie vertelt. Op basis daarvan maak ik een passende offerte waarin de doelen en wensen duidelijk terug laat komen. Mocht het de voorkeur hebben dat ik bij jullie op locatie werk, is dit mogelijk! Gedurende het gehele proces blijven de doelen en wensen van jou en je bedrijf in het middelpunt staan.

Vraag gratis een vrijblijvend gesprek aan
Nien design kan u ondersteunen met communicatieadvies

Aan de slag!

Aan de hand van de kennismaking is de uitdaging duidelijk geworden. Met de besproken input ga ik aan de slag. Er wordt een communicatieplan geschreven waarmee wij samen of jullie zelf aan de slag kunnen gaan. Communicatieadvies is te combineren met mijn andere diensten zoals huisstijlontwikkeling of website ontwikkeling.

Wil je samen sparren over je communciatie?

Neem contact met mij op via onderstaande knop of bel mij. Ik vind het leuk om kennis te maken en een afspraak in te plannen!