Website de Kikker gemaakt door Nien design

Kikkermuziek

Kikkermuziek Ingrid van Kikkermuziek.nl kwam bij mij met de vraag: “Hoe kunnen we mijn website moderniseren?” De wensen voor de nieuwe website waren onderanderen, een overzichtelijke pagina, bereikbaar vanaf een laptop, telefoon
Lees meer over dit project
Website Age van 't Hoff 2-wielers gemaakt door Nien design

Age van ‘t Hoff

Fietsenwinkel Age van ‘t Hoff 2-wielers had behoefte aan een vernieuwde website, die optimaal werkt voor mobiele apparaten. Met deze wens ben ik aan de slag gegaan en hebben we een aantal stappen doorlopen tijdens het traject. 
Lees meer over dit project
Visitekaartje en huisstijl voor Bloemen met Gevoel door Nien design

Bloemen met Gevoel

Voor Bloemen met Gevoel heb ik het verschillende onderdelen verzorgt. Waaronder de ontwikkeling van het logo, huisstijl, website en fotografie. Lees meer over dit project.
Lees meer over dit project
Website van Rumpt specialisten door Nien design

Van Rumpt Specialisten

De opdracht van Van Rumpt Specialisten was om hun huidige website te herbouwen en uit te breiden. Nien design heeft verschillende diensten geleverd voor Van Rumpt Specialisten, waaronder fotografie en webdesign.
Lees meer over dit project
Plants. app ontworpen door Nien design

Plants.

Voor het platform Plants. is er een klikbaar grafisch ontwerp gemaakt voor de applicatie. Deze applicatie was een basis voor het verder uitwerken van het platform. Benieuwd wat Nien design voor jou kan doen?
Lees meer over dit project

Natuurlijk Mark

Voor natuurlijk Mark was het belangrijk dat er een duidelijk maar rustig logo gemaakt werd.  Het logo is daarnaast ook als beeldmerk te gebruiken, waardoor de klant het echt gaat herkennen. Het logo in is kleur en zwart/wit te gebruiken.
Lees meer over dit project