Website nodig? Nien design kan je helpen!

Opvallen bij je klanten en een herkenbare indruk achter laten?

Een unieke uitstraling zorgt ervoor dat (potentiële) klanten je onthouden! Door je website aan te sluiten bij de wensen van de doelgroep, hen aan te spreken en oproepen tot actie, kan een website bijdragen als sales tool of manier om informatie te verstrekken.

Nien design kan je helpen op basis van een bestaande huisstijl, een unieke website te maken die aansluit bij de missie en visie van jouw bedrijf. Na de oplevering heb je een goed werkende website, die aansluit bij de doelgroep, waar ze informatie kunnen vinden. Heb je nog geen huisstijl? Dan kan ik dat ook verzorgen!

Maar een website laten ontwikkelen, hoe gaat dat proces eigenlijk? De volgende stappen zijn onderdeel van de ontwikkeling:

Klanten beschrijven mij als proactief, geordend en vaardig.

Kennis maken en doelen stellen
Tijdens het eerste gesprek maken we vrijblijvend kennis, waarna je mij je doelen en wensen van je bedrijf en je stijl vertelt. Op basis daarvan maak ik een offerte waarin de doelen en wensen goed terug komen. Tijdens het hele proces blijven de doelen en wensen van jou en je bedrijf in het middelpunt staan. Zo past je nieuwe website echt bij jouw wensen!
Ontwerpfase
Uit de kennismaking is de gehele opdracht duidelijk geworden. Ik ga aan de slag met het eerste statische ontwerp, deze bespreken we samen via de telefoon, mail of face to face.
Start de bouw!
Met de input vanuit de ontwerpfase, ga ik aan de slag met het bouwen van de website. Zo komt het statische ontwerp echt tot leven! ALs de eerste versie van de website klaar is, stuur ik hem naar je op voor feedback.
Feedback
Na het opleveren van een versie is er ruimte om feedback te geven. Dit kunnen via de mail , telefoon of videobellen. Wanneer we na het verwerken van de feedback, allebei blij zijn met het resultaat. Zetten we de website live en kan jouw (potentiele) klanten de nieuwe website kunnen gaan bekijken!
De APK
Nadat de website live staat, wordt er maandelijks onderhoud gevoerduit te laten voeren. Zo is er altijd een laatste versie van de website en deze goed beveiligd is voor de privacy van jouw bezoekers. Zie het als een APK voor je website. 
1
2
2
3
4

Heb je vragen of wil je eerst kennismaken? Geen probleem!

Op basis van een webpagina een keuze maken om met iemand in zee te gaan is lastig. Daarom wil ik graag vrijblijvend met je kennismaken! In het kennismakingsgesprek bespreken we jouw doen en  mogelijkheden. 

Ik ben Janine de Jong, een creatieveling die ontzettend veel energie krijgt van bedrijven helpen hun doelen te bereiken. Door een website, huisstijl of andere communicatiemiddelen te ontwikkelen, kan je de doelgroep echt bereiken. Graag kom ik in contact met jou, om te kijken hoe wij elkaar kunnen helpen! Spreek ik je snel? 

Janine de Jong van Nien design

Klanten beschrijven mij als proactief, geordend en vaardig.