Janine de Jong | Nien design

Dit ben ik!

Ik ben Janine de Jong. Tijdens mijn studie Digitale Media en Communicatie ben ik Nien design begonnen. Uit mijn omgeving kreeg ik vragen om te ondersteunen met de marketing en communicatie van startende bedrijven. 

Na mijn studie ben ik nu klaar om Nien design en naar het volgende niveau te brengen! Bedrijven helpen met hun communicatie-uitdagingen, daar word ik gelukkig van! Denk je dat ik jou kan helpen met jouw communicatie-uitdaging, maak via onderstaande knop gemakkelijk een afspraak. 

Ik ben benieuwd naar de uitdaging die jij voor mij hebt! 

Werkervaring naast Nien design

Mei 2019 - heden
solvo.nl
Productmanager
Via solvo.nl kunnen consumenten gemakkelijk een zoeken naar een zorgspecialist die past bij de wensen die zij hebben en hier geheel kosteloos een afspraak maken.

Bij solvo heb ik contact met klanten en consumenten, ben ik medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het platform en zorg ik ervoor dat het platform verder wordt ontwikkeld.

Naast Nien design heb ik binnen de solvo-groep een vaste aanstelling voor de komende tijd om het solvo-platform op te schalen.
Mei 2019 - heden
Februari 2019 - heden
eHealth88
Communciatie Multimedia Designer
eHealth88 is een allround marketingcommuncatiebureau voor de zorg. Ik ben bij eHealth88 begonnen om af te studeren. Ik heb een onderzoek gedaan om conversie te verhogen voor de huisartsen doelgroep. Na het afronden van mijn onderzoek ben ik blijven plakken. Op dit moment ben ik designer en projectmanager bij eHealth88 waar ik meewerk aan verschillende projecten en projecten in goede banen leidt.
eHealth88 is op 1 oktober 2019 onderdeel geworden van de solvo-groep.

Naast Nien design heb ik binnen de solvo-groep een vaste aanstelling de komende tijd.
Februari 2019 - heden