Janine van Nien design zittend in het gras

Dit ben ik!

Nien design is opgericht door Janine de Jong, vanuit een wens om ondernemers te ontlasten. Jij kan op die manier doen waar je energie van krijgt binnen jouw eigen bedrijf, terwijl ik doe waar ik enorm veel energie van krijg! Dat is namelijk een identiteit rondom een bedrijf bouwen, of dit nou is via huisstijl, poster of website.

Janine is gespecialiseerd in het maken van huisstijlen, posters, visitekaartjes, websites en geven van communicatieadvies

Ik zit vol energie om leuke, creatieve en inspirerende projecten te doen voor klanten. Heb jij zo’n opdracht voor mij? Let me know!

Werkervaring naast Nien design

Mei 2019 - heden
solvo.nl
Productmanager
Via solvo.nl kunnen consumenten gemakkelijk een zoeken naar een zorgspecialist die past bij de wensen die zij hebben en hier geheel kosteloos een afspraak maken.

Bij solvo heb ik contact met klanten en consumenten, ben ik medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het platform en zorg ik ervoor dat het platform verder wordt ontwikkeld.

Naast Nien design heb ik binnen de solvo-groep een vaste aanstelling voor de komende tijd om het solvo-platform op te schalen.
Mei 2019 - heden
Februari 2019 - heden
eHealth88
Communciatie Multimedia Designer
eHealth88 is een allround marketingcommuncatiebureau voor de zorg. Ik ben bij eHealth88 begonnen om af te studeren. Ik heb een onderzoek gedaan om conversie te verhogen voor de huisartsen doelgroep. Na het afronden van mijn onderzoek ben ik blijven plakken. Op dit moment ben ik designer en projectmanager bij eHealth88 waar ik meewerk aan verschillende projecten en projecten in goede banen leidt.
eHealth88 is op 1 oktober 2019 onderdeel geworden van de solvo-groep.

Naast Nien design heb ik binnen de solvo-groep een vaste aanstelling de komende tijd.
Februari 2019 - heden