Embraza

Embraza

Ingrid kwam bij mij met de vraag of ik haar kon ondersteunen tijdens het opzetten van haar tweede bedrijf. Ze zat met een aantal vragen: Wat is een goede bedrijfsnaam, Wat voor slogan past bij mij en het bedrijf, Welke uitstraling zoek ik? Hoe zet ik social media in?  

Omdat de vragen uitlopend waren, hebben we een geheel traject doorlopen. Allereerst zijn we begonnen met een brainstormsessie om te onderzoeken wat een goede bedrijfsnaam en slogan zou zijn. Tijdens deze sessies hebben we ingespeeld op de dienstverlening en doelen die Ingrid heeft met haar bedrijf. 

De bedrijfsnaam en slogan die uit het eerste deel van het traject kwamen, zijn verwerkt in een logo en op de website. Na het live gaan van de website heeft Ingrid nog een social media training afgenomen.  

Opdrachtgever

Embraza

Geleverde diensten

  • Bedrijfscommunicatie advies
  • Logo ontwikkeling
  • Website ontwikkeling
  • Social media training

Website

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Mevrouw Jett

Wanneer je kleding voor jezelf gaat maken, moet je natuurlijk wel op vaste plekken maten meten. Samen met Leanne heb ik dit handige meetmaatje ontwikkeld die haar klanten kunnen gebruiken als spiekbriefje tijdens het meten.

Continue reading

Plants.

Plants. app ontworpen door Nien design

Voor het platform Plants. is er een klikbaar grafisch ontwerp gemaakt voor de applicatie. Deze applicatie was een basis voor het verder uitwerken van het platform. Benieuwd wat Nien design voor jou kan doen?

Continue reading

Natuurlijk Mark

Voor natuurlijk Mark was het belangrijk dat er een duidelijk maar rustig logo gemaakt werd.  Het logo is daarnaast ook als beeldmerk te gebruiken, waardoor de klant het echt gaat herkennen. Het logo in is kleur en zwart/wit te gebruiken.

Continue reading

Grafische vormgeving

instagram icoons door Nien design

Voor mijn Instagram-account heb ik verschillende iconen gemaakt. Door een overkoepelde stijl te gebruiken krijgen alle thema’s dezelfde uitstraling. Deze iconen zijn gemaakt met verschillende onderdelen en krijgen zo een 3D-effect.

Continue reading