Kikkermuziek

Website de Kikker gemaakt door Nien design

Kikkermuziek

Ingrid van Kikkermuziek.nl kwam bij mij met de vraag: “Hoe kunnen we mijn website moderniseren?” De wensen voor de nieuwe website waren onderanderen, een overzichtelijke pagina, bereikbaar vanaf een laptop, telefoon en tablet, aansluitend bij de twee doelgroepen, namelijk kinderen en ouders.

Met deze wensen ben ik aan de slag gegaan, waarna er een nieuwe responsive website gemaakt is, waar men de alle benodigde informatie kan vinden over de verschillende muzieklessen. Daarnaast is er een mogelijkheid om de cd’s van Ingrid te bestellen.

Opdrachtgever

Kikkermuziek

Geleverde diensten

  • Webdesign
  • Website-ontwikkeling 

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Age van ‘t Hoff

Website Age van 't Hoff 2-wielers gemaakt door Nien design

Fietsenwinkel Age van ‘t Hoff 2-wielers had behoefte aan een vernieuwde website, die optimaal werkt voor mobiele apparaten. Met deze wens ben ik aan de slag gegaan en hebben we een aantal stappen doorlopen tijdens het traject. 

Continue reading

Bloemen met Gevoel

Visitekaartje en huisstijl voor Bloemen met Gevoel door Nien design

Voor Bloemen met Gevoel heb ik het verschillende onderdelen verzorgt. Waaronder de ontwikkeling van het logo, huisstijl, website en fotografie. Lees meer over dit project.

Continue reading

Van Rumpt Specialisten

Website van Rumpt specialisten door Nien design

De opdracht van Van Rumpt Specialisten was om hun huidige website te herbouwen en uit te breiden. Nien design heeft verschillende diensten geleverd voor Van Rumpt Specialisten, waaronder fotografie en webdesign.

Continue reading

Plants.

Plants. app ontworpen door Nien design

Voor het platform Plants. is er een klikbaar grafisch ontwerp gemaakt voor de applicatie. Deze applicatie was een basis voor het verder uitwerken van het platform. Benieuwd wat Nien design voor jou kan doen?

Continue reading