Coeur Grenadine

Coeur Grenadine

Stephanie van Coeur Grenadine kwam bij mij met de vraag om een webshop te maken voor haar bedrijf. Stephanie maakt unieke boxen voor elke gelegenheid. Daarom was het belangrijk dat de webshop er duidelijk uitzag, met daarbij informatie over de mogelijke inhoud van de boxen. Daarnaast was het belangrijk om de spontaniteit en persoonlijkheid van Stephanie op de website over te laten komen.

De webshop is gebouwd voor elke mogelijk scherm. Daarnaast staan de producten centraal, maar is er ook genoeg informatie over Stephanie te vinden op de website. Het is mogelijk om met verschillende betaalmiddelen te betalen. De huisstijl is doorgetrokken over de gehele website.

Opdrachtgever

Coeur Grenadine

Geleverde diensten

  • Website ontwikkeling
  • Webshop ontwikkeling

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Studio Octavie

Studio Octavie

Studio Octavie is een ontwerpstudio die zich specialiseert in luxe gepersonaliseerde geboortekaartjes. Daarnaast is heeft Caroline nog een webshop met items voor doopsuikers. 

Caroline kwam naar mij met de vraag om een strakke en moderne website te maken, maar wel met een lief karakter. Met deze vraag ben ik aan de slag gegaan! 

Voor de website is er direct gebouwd, de pagina’s zijn opgesteld mooi de ruimte te geven aan de foto’s. Deze zijn namelijk heel belangrijk voor de uitstraling en om een goed beeld te geven van het portfolio en het werk van Caroline. De stijl van de website is doorgetrokken in de webshop en is volledig responsive. 

Opdrachtgever

Studio Octavie

Geleverde diensten

  • Website ontwikkeling
  • Webshop ontwikkeling

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Embraza

Embraza

Ingrid kwam bij mij met de vraag of ik haar kon ondersteunen tijdens het opzetten van haar tweede bedrijf. Ze zat met een aantal vragen: Wat is een goede bedrijfsnaam, Wat voor slogan past bij mij en het bedrijf, Welke uitstraling zoek ik? Hoe zet ik social media in?  

Omdat de vragen uitlopend waren, hebben we een geheel traject doorlopen. Allereerst zijn we begonnen met een brainstormsessie om te onderzoeken wat een goede bedrijfsnaam en slogan zou zijn. Tijdens deze sessies hebben we ingespeeld op de dienstverlening en doelen die Ingrid heeft met haar bedrijf. 

De bedrijfsnaam en slogan die uit het eerste deel van het traject kwamen, zijn verwerkt in een logo en op de website. Na het live gaan van de website heeft Ingrid nog een social media training afgenomen.  

Opdrachtgever

Embraza

Geleverde diensten

  • Bedrijfscommunicatie advies
  • Logo ontwikkeling
  • Website ontwikkeling
  • Social media training

Website

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Proud Belly

Proud belly is een bedrijf wat zich inzet om de zwangerschap van een vrouw te vereeuwigen. Lisette kwam bij mij met de vraag om een website te ontwikkelen die een strakke uitstraling had, met deze vraag ben ik aan de slag gegaan! 

Continue reading

Kikkermuziek

Website de Kikker gemaakt door Nien design

Kikkermuziek

Ingrid van Kikkermuziek.nl kwam bij mij met de vraag: “Hoe kunnen we mijn website moderniseren?” De wensen voor de nieuwe website waren onderanderen, een overzichtelijke pagina, bereikbaar vanaf een laptop, telefoon en tablet, aansluitend bij de twee doelgroepen, namelijk kinderen en ouders.

Met deze wensen ben ik aan de slag gegaan, waarna er een nieuwe responsive website gemaakt is, waar men de alle benodigde informatie kan vinden over de verschillende muzieklessen. Daarnaast is er een mogelijkheid om de cd’s van Ingrid te bestellen.

Opdrachtgever

Kikkermuziek

Geleverde diensten

  • Webdesign
  • Website-ontwikkeling 

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Age van ’t Hoff

Website Age van 't Hoff 2-wielers gemaakt door Nien design

Fietsenwinkel Age van ‘t Hoff 2-wielers had behoefte aan een vernieuwde website, die optimaal werkt voor mobiele apparaten. Met deze wens ben ik aan de slag gegaan en hebben we een aantal stappen doorlopen tijdens het traject. 

Continue reading

Bloemen met Gevoel

Visitekaartje en huisstijl voor Bloemen met Gevoel door Nien design

Voor Bloemen met Gevoel heb ik het verschillende onderdelen verzorgt. Waaronder de ontwikkeling van het logo, huisstijl, website en fotografie. Lees meer over dit project.

Continue reading

Van Rumpt Specialisten

Website van Rumpt specialisten door Nien design

De opdracht van Van Rumpt Specialisten was om hun huidige website te herbouwen en uit te breiden. Nien design heeft verschillende diensten geleverd voor Van Rumpt Specialisten, waaronder fotografie en webdesign.

Continue reading

Plants.

Plants. app ontworpen door Nien design

Voor het platform Plants. is er een klikbaar grafisch ontwerp gemaakt voor de applicatie. Deze applicatie was een basis voor het verder uitwerken van het platform. Benieuwd wat Nien design voor jou kan doen?

Continue reading