Ik help ondernemers met het ontwikkelen van een herkenbare branding en/of website zodat zij de juiste klanten aanspreken en ook hun ondernemersdroom achterna kunnen gaan.

Janine de Jong | Nien design

Mijn werkwijze

Het ontwikkelproces zie ik als een samenwerking tussen ons. Ik kan immers niet aan het werk zonder meer te weten over jouw bedrijf, missie en visie, ideeën en brainwaves. We beginnen onze samenwerking met een goede kop koffie en een kennismaking!

Na de kennismaking en strategie sessie, ga ik aan de slag met jouw opdracht! Door jouw unieke missie te combineren met een sterk concept, zorg ik voor een sterke en professionele uitstraling.

Diensten

Wat kan ik voor je betekenen?

Website traject

Ben je opzoek naar een website die jouw verhaal verteld? Wil je jouw team voorstellen of ben je juist opzoek naar een webshop voor jouw producten? Een website traject bij Nien design kan je zo uitgebreid maken als je maar wil! Voor elke wens zijn er mogelijkheden. 

Branding traject

Branding is de fundatie van jouw bedrijf, social media en marketing. Het is de visuele aankleding van jouw bedrijf, roept een gevoel op bij jouw bedrijf. Dit zorgt voor een betere herkenbaarheid van jouw merk en bedrijf. Jouw missie, doel en bedrijf krijgt de spotlight die het verdient!

Social media training

Vind je het lastig wat allemaal speelt op het gebied van social media? Probeer je alle socials uit, maar lukt het niet om jouw ideale klant te bereiken? Plan een social media training in! Samen kijken we naar jouw doelgroep en hoe je deze het beste via social media kan bereiken.

Dit zeggen klanten over onze samenwerking

"Janine heeft veel ervaring met ontwerpen en is erg creatief ingesteld. Dit is terug te zien in haar uiteenlopende werk. Ze levert snel producten op en communiceert goed wanneer verduidelijking van de briefing nodig is. Bovendien kijkt ze met een kritisch oog naar de inhoud van de visuals en denkt ze mee met de klant. Dit maakt de samenwerking erg fijn. Een bijkomend voordeel voor solvo: ze heeft ervaring met medische visuals. Al met al hebben we een zeer fijne samenwerking ervaren." - redactie Solvo
Redactie Solvo
"Janine is een zeer kundige media professional en heeft mij fantastisch geholpen met het professionaliseren van mijn CV. Ik had deze binnen zeer kort termijn nodig en door snelle, goede communicatie was er snel resultaat. Ik ben hier zeer tevreden mee, mede omdat Janine snel mijn visie begreep. Hierdoor heeft zij snel en vakkundig mijn persoonlijkheid kunnen in het CV kunnen verwerken, dat was iets wat ik uiterst belangrijk vond."
Luuk Bolander
"Nien design heeft ons logo voor onze bruiloft gemaakt, na een gezellig en professioneel gesprek een prachtig resultaat gekregen."
Isa en Antoine Pannen

Over mij

Hi, ik ben Janine! Ik ben een koffielover, draai graag plaatjes en ben gek op ontwerpen! Ik weet hoe lastig het kan zijn om een identiteit voor je bedrijf op te zetten. Als ondernemer komt er veel op je af, veel meningen van mensen om je heen. Maar ook met zaken die je moet regelen, waar je aan moet wennen.

Ik help je graag met het opzetten van de branding en website van jouw bedrijf!

Janine van Nien design zittend in het gras