Heb je jouw website gemaakt en twijfel je of hij goed genoeg is? Ben je benieuwd of je huisstijl begrepen word door je huisstijl? Hoor je dat mensen jouw website bezoeken maar krijg je geen offerte aanvragen of sales? Laat je website en je huisstijl door mij checken!

Hoe werkt het dan?

Na het aanvragen van een website check ontvang je van mij een vragenlijst. Hierin stel ik een aantal vragen die mij helpen om het doel van jouw website te begrijpen en daarnaast ook duidelijk te hebben wat het doel van jouw website is. Wil je informatie delen of producten verkopen? Voor beide doelen heb je een hele andere website nodig! Daar kan ik je bij helpen! 🙂

ps. de scan kost 49,- excl. btw. Je krijgt er een bak kennis en tips voor terug! 

Waarom is een huisstijl belangrijk?

Een consistente huisstijl op je website, social media, posters en andere plekken zorgen voor een herkenbare stijl die (als het goed is) aansluit bij jouw ideale klant! Een herkenbare huisstijl en goedwerkende website zorgt direct voor een goede binding met jouw ideale klant, ze weten je te vinden, herkennen jouw posts op social en kunnen ook nog eens de informatie goed vinden op jouw website! 

De huisstijl en websitescan kost nu 49 euro!
(excl. btw)

Je ontvangt de huisstijl en websitescan binnen 5 werkdagen in je mailbox! Vol met handige tips, tricks en boordevol informatie!

Dit zeggen klanten over onze samenwerking

"Janine heeft veel ervaring met ontwerpen en is erg creatief ingesteld. Dit is terug te zien in haar uiteenlopende werk. Ze levert snel producten op en communiceert goed wanneer verduidelijking van de briefing nodig is. Bovendien kijkt ze met een kritisch oog naar de inhoud van de visuals en denkt ze mee met de klant. Dit maakt de samenwerking erg fijn. Een bijkomend voordeel voor solvo: ze heeft ervaring met medische visuals. Al met al hebben we een zeer fijne samenwerking ervaren." - redactie Solvo
Redactie Solvo
"Heel toffe, vriendelijke, eerlijke en attente dame. Luistert goed naar jouw wensen en kan dit perfect digitaal vertalen. Altijd erg hulpvaardig en de communicatie verloopt lekker vlot. Kent haar vak als de beste en als ze van iets minder op de hoogte is dan pluist ze het voor je uit en bezorgt je de nodige informatie. Aanrader!!"
Caroline van Mullem - Studio Octavie
"Janine denkt echt met je mee, wat er allemaal mogelijk is. Goede ideeën die weer mooi aanvullen op de ideeën die ik zelf had. Ik vind onze communicatie heel duidelijk, gezellig en open en niet onbelangrijk het resultaat, mijn website, is top! Ik blijf ook zeker met haar samenwerken voor de toekomstige aanvullingen op mijn website."
Lisette den Hollander - Proudbelly.nl
"Janine is een zeer kundige media professional en heeft mij fantastisch geholpen met het professionaliseren van mijn CV. Ik had deze binnen zeer kort termijn nodig en door snelle, goede communicatie was er snel resultaat. Ik ben hier zeer tevreden mee, mede omdat Janine snel mijn visie begreep. Hierdoor heeft zij snel en vakkundig mijn persoonlijkheid kunnen in het CV kunnen verwerken, dat was iets wat ik uiterst belangrijk vond."
Luuk Bolander
"Nien design heeft ons logo voor onze bruiloft gemaakt, na een gezellig en professioneel gesprek een prachtig resultaat gekregen."
Isa en Antoine Pannen

Wie is Janine?

Ik ben Janine de Jong, 5 jaar ondernemer en webdesigner bij Nien design. De laatste jaren heb ik al heel wat ondernemers mogen helpen om zichtbaar te zijn voor hun ideale klant. Dit doe ik door middel van een huisstijl en/of een toffe website. Voordat koos voor het bestaan als zelfstandig ondernemer was ik grafisch vormgever en webdesigner voor een webbureau, hierdoor heb ik mij de laatste jaren volledig ondergedompeld in websites.

Tijdens en na mijn werk draai ik graag plaatjes, niks fijner dan een plaat opzetten en een goed bakje koffie drinken. Daarnaast ben ik ook een aantal keer per week te vinden op het American Football veld.

Twijfel je nog en wil je eerst kennismaken?? Dat kan!

Ik wil die scan!

Wil je een scan aanvragen?  Vul onderstaande formulier in. Ik neem binnen 1 werkdag contact met je op! 

Na het aanvragen van de scan ontvang je een bevestigingsmail. Hierna ga ik voor je aan de slag en stuur ik je een vragenlijst en de factuur.