Vraag vrijblijvend een gesprek aan met Janine van Nien design

Website-ontwikkeling

Een nieuwe website, wat komt daar allemaal bij kijken? Nien design kijkt wat de perfecte website is voor jouw situatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op!

Laat je door mij jouw nieuwe website ontwikkelen? Je krijgt van mij:
  • Persoonlijk contact
  • Een website, passend bij de fase van het bedrijf
  • Één stijl over de website heen, herkenbaar voor klanten
  • De website is goed te bezoeken op mobiel, tablet en computer
  • Je website wordt gebouwd zodat Google hem ook kan vinden!

Vrijblijvend kennis maken

Tijdens het eerste gesprek maken we vrijblijvend kennis, waarna je mij je doelen en wensen van je bedrijf en je stijl vertelt. Op basis daarvan maak ik een passende offerte waarin de doelen en wensen goed terug komen. Tijdens het hele proces blijven de doelen en wensen van jou en je bedrijf in het middelpunt staan. Zo past je nieuwe website echt bij jouw wensen!

Vraag gratis een vrijblijvend gesprek aan
Nieuwe website nodig? Nien design ontwerpt en ontwikkelt de website die bij jouw bedrijf past.

Aan de slag!

Uit de kennismaking is de gehele opdracht duidelijk geworden. Ik ga aan de slag met het eerste ontwerp, deze bespreken we samen via de telefoon, mail of face to face. Met de nieuwe input ga ik bouwen aan de website. Dan komt het statische ontwerp echt tot leven! Wanneer we allebei blij zijn met het resultaat, zetten we de website live en kan jouw doelgroep de website gaan bekijken!

Onderhoud van de website

Nadat de website live staat, is het mogelijk om door mij maandelijks onderhoud uit te laten voeren. Zo is er altijd een laatste versie van de website en deze goed beveiligd is voor de privacy van jouw bezoekers. Zie het als een APK voor je website. 

Nien design onderhoudt ook websites.

Wil je samen sparren over je website?

Neem contact met mij op via onderstaande knop of bel mij. Ik vind het leuk om kennis te maken en een afspraak in te plannen!